Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo för lite ny kärlek

Så åter igen bara på jakt efter den rätte
En livskamrat
Och för att visa alla detta som jag träffar på, så sätter jag bara på mig min nytryckta tröja där det står
Ensam och singel = ledig
Ja, i hopp om att det åtminstone finns en förtjusande kvinna därute i samhället
som bara förstår och hakar på
Ja, så att jag bara kan få sätta på mig min andra nytryckta tröja där det står
Tyvärr upptagen
Ja, ända sedan igår…

Redo för lite ny kärlek

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-10-05 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel