Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog du vägen, för du bara försvann

För i den ena sekunden så stod du ju bara alldeles bredvid mig, för att i nästa sekund
bara försvinna som ur rök och damm
Och då jag högt bara ropade ditt namn, så slog ekot bara rätt ner i gatan
och då du inte fanns att finna någonstans
Så vart tog du bara vägen?

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel