Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken har jag tagit ifrån en Whitesnake låt


Ge mig all din kärlek i natt!

All din kärlek som du bara har
För om du gör det, så kommer jag att vårda den riktigt ömt, och bara beskydda den ifrån allt ont
och för evigt bara bedyra att din kärlek är helt underbar
Och då kan ingen ta den ifrån mig
Och att jag då för all evighet i mitt hjärta, på den bara spar
Så ge mig nu bara all din kärlek i natt, så ska du få se vad jag har, att bara ge tillbaks till dig
Nu vart du allt lite nyfiken va?
Kanske, en helt underbar skatt
Kanske, en låda full med glädje och tårar och skratt…

Ge mig all din kärlek i natt!

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 17:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt :)
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel