Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Behandla andra som du vill bli behandlad själv....


Vad tror hon att hon är

Näsan i vädret
och kutar med ryggen
mungiporna pekar nedåt
vad tror hon att hon är

Jag ska bara säga dig
min sköna höna
du är inte värd mer
än nån annan

Även om du skulle vara
av kunglig ätt
skulle du i mina ögon
vara värd detsamma
som den arbetslöse uteliggaren

Den dagen du ligger
där i kistan
vad är du då värd
din kropp är lika lite värd
som den arbetslöse uteliggaren

Så var inte så stursk
nästa gång
du möter mig
du sköna höna




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 17:54



Bookmark and Share


    Smurfelina
Förstod vad du menade och jag håller med dig om att man ska inte tro att man är något mer än någon annan.
2011-10-10

  Anita Brännström VIP
Nu menar jag inte, att jag värderar en
arbetslös uteliggare som sämre varelse, utan det är
många som gör det
och jag menar alla är lika
värda
Anita
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP