Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan ju inte få mer än ett Nej!!!

Du kan alltid chansa för vad har du att förlora
Inte mycket, för du kan ju inte få mer än ett Nej!!!
Men själv så misstänker jag att du bara behöver gå fram och bjuda upp henne för att få henne
att skina upp med ett stort litet leende, då hon säger
Självklart så vill jag dansa med dig!
Och det eftersom du ser så trevlig ut
Ja, så jag vill gärna dansa med dig, för du utstrålar ju självsäkerheten själv
så jag misstänker att du inte, kommer att trampa mig på tårna
då dansen våran bara kommer att få ett snöpligt litet slut

Okej!
Men nu kör vi
Ett två tre
Ja, men det här var ju faktiskt riktigt kul!!!

Du kan alltid chansa när du bjuder upp någon för att dansa
För vad har du att förlora
För du kan ju inte få mer än ett Nej!!!
Och ett Nej gör ju inte allt för ont
Tar bara lite på självförtroendet ens
Men det är helt okej, för om man inte försöker, eller chansar, så lär man inte heller vinna någonting
Ingenting!

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel