Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån noll sju


Jag vill påstå att vi bara gav vårat förhållande alla chanser

som det bara kunde få
Men när det inte riktigt fungerade oss emellan, så beslöt vi bara för att packa våra väskor
för att sedan bara börja gå, åt varsitt håll
Och till en början, tyckte jag att det var riktigt jobbigt så
Hade noll koll
Inte så skoj
För jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, nu när jag helt plötsligt bara vart ensam igen
Nu när det inte längre var vi två, som i hand i hand bara fortsatte att gå tillsammans in i framtiden
Nu när jag inte längre hade dig i sikte
Nu när jag inte längre hade en riktig hjärtevän

Men jag måste bara ha haft turen på min sida, för det var då, som jag bara träffade på henne
Min ungdomskärlek
Min första kärlek som jag hade när jag var riktigt ung och liten
Och nu så bjöd hon ju, bara in mig åter i sitt liv
Så det är klart att jag bara tog chansen och hoppades på en riktigt bra giv
för helt plötsligt så kände jag mig bara som en Kung
För jag kommer ihåg ända på den tiden, då hon bara var min lilla prinsessa och jag var hennes prins
Men nu så ska hon äntligen bara bli till min drottning
och jag hennes kung
Och kan du inte bara se hur vackert det är ute i kväll, min älskade?
Ja, kan du inte bara känna en inre frid och ett fruktansvärt härligt lugn….

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-10-05 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel