Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt stunden!

Sigfrid skriker bara högt och tydligt till Beppe i sovkammaren!
Färdig!
FÄRdig!!
FÄRDIG!!!

Okej, Sigfrid!
Jag har hört dig och kommer strax
Men till dess
Lugna ner dig lite nu, och skrik inte så högt!!
För du kan ju väcka alla andra dockor som bara ligger här bredvid mig och sover så sött

God natt stunden!
God natt stunden , med våran underbara gamla ikon
Beppe Wolgers
Ja, jag saknar dig så, då jag numera bara har det riktigt svårt för att sova
Ja, det kan jag lova, nu när du inte längre bara vaggar mig till söms med din så underbara
God natt stund, min älskade vän....

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-10-05 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel