Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den snedögda kinesen

sitter här och väntar eller bara står här och ängslas av oro för dig
Tittar på klockan hela tiden
Tittar en gång till, och en gång till
Vart i helvete håller hon nu bara hus någonstans?
Ja, vart har hon nu, bara tagit vägen någonstans
För just nu så känner jag inte av den minsta så harmoniska och fridfulla friden,
som jag annars bara brukar att göra
Inte någon som helst balans
Går bara här och oroar mig över henne, hela tiden
Känner mig bara så ensam
Både lite trött och sliten
Men det är bara något med henne, som stör mig hela tiden
Ja, så vad håller hon nu bara på med
Och vart håller hon nu bara hus någonstans
Och varför kan hon aldrig bara komma i tid, till himmelska fridens torg
För här så står jag min snedögda kines och bara väntar på henne
med en massa god och välsmakande frukt i min så stora vävda korg!

Ja, jag sitter här och väntar eller bara står här och ängslas, som den värsta snedögda kines
Och om du vill så bjuder jag dig så gärna på någonting, på närmaste, Kafé
så fort du bara dyker upp
Ja, men bara om du vill det
För om du bara vill det, så kan jag lova dig det...

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel