Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk om...


Tack min vän...


Tack min vän
Tack för ännu en natt
Inuti mitt huvud
Jag hoppas
Du haft det bra
Som jag haft
Med dej i min dröm

Tack min vän
För ännu en natt tillsammans
Inget gjort
Som inte vänner gör
Inget annat
Än vänners förtrolighet

Men din närhet
I din frånvaro
Värmer mej
I höstens kyla

Tack min vän
För att du ännu
Vill komma till min bädd
Dela min natt

Jag bara hoppas
Att du en dag
Vill somna
Vill vakna
I min famn

På riktigt...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-06 08:42



Bookmark and Share


  Angeldust
Väldigt vacker, närhet trots frånvaro är stort. Kram Sunny
2011-10-06

  wildah
Mjukt och varsamt, vackert!
2011-10-06

    ej medlem längre
Tack...för en mjuk och varm text att gömma i hjärtat.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT