Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordström

snörvelsoppa sörplas
vid konvalescenters ljuva doff
påföljdsriktigt bekryddat
med handsvettiga flator

Torium i menssana
fårskaffande skallbacke
tickatockatej som prunkar
överstupp i hejsan

Glattomsusade håberg
frejomfrejom i säcken
fixa överväxten
klockparentetiskt




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenhur VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-06 09:18



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
...intressant :)
2011-10-13

    Bodil Sandberg
oj här var det ingen måtta på ordströmmen!stimulerar!!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP