Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag behöver ......alla behöver


Värm mig

Till min man

Det enda jag vill av dig

se mig
ta på mig
hör mig

värm mig
då jag fryser

finns hos mig

jag behöver dig


Det är det enda jag vill




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 11:45



Bookmark and Share


  Dumvarg
Den är klockren.
Alla önskningar man har i en relation som kvinna sammanfattat i några ord..
^^ Bra gjort!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP