Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland förstår jag inte allt...men...det är ändå aldrig på det sätt jag vill när jag tänker på hur jag ville det skulle vara...


Jag sitter och tänker...


Jag sitter
Och tänker
Funderar
Klurar
På saker
Som hänt
De senaste dagarna
Saker
Som jag
Inte förstår
Men undrar om
De hör ihop

Jag hoppas
Att det är du
Men vet
Nästan säkert
Att det inte
Är du
För det är ändå
Aldrig du

Jag tänker på
Små saker
Konstiga
Inte vanliga
Ovanliga saker
Som hänt

Det sitter jag
Och tänker på

Nu...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 12:30



Bookmark and Share


  wildah
Detta berör, förstår!
2011-10-06

    ej medlem längre
Kärlek som inte går att nå...är som ett evigt nystan av tankar...
2011-10-06

  Ninananonia VIP
Tankar som väcker nya.. nu..
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT