Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Din hand på min höft.

Dina ögon ser in i mina.

Någonstans där djupt inuti mig
känner jag att jag ...

Äntligen ...

Är hemma.




Fri vers av Amorina
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 13:21



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den känslan är obetalbar - jag vet!!!;-))
2011-10-06

  aol
såunderbart fint
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina