Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan hon märker


Runda bröst mot ditt bröst



Ta mig i din famn.




Håll om,



mig.


Ta mig.





Låt oss vara,




varandras.



För en stund











Fri vers av wildrose
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-06 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara vara...fint
2019-01-04

    ADI Nehlin
tyckte om..
2011-10-19

  Delilah Juno VIP
Titeln ger mycket till texten .. och ingressen som förklarar situationen borde kanske ingått i texten? Raffinerat ögonblick i alla fall.
2011-10-10

    ej medlem längre
Aha...en spännande text om förbjuden frukt...den satte igång känslor..
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose