Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så är det så lätt, och ibland är det så svårt att leva

Ibland så är det lätt att leva då man bara har allting under kontroll och allting bara flyter på
Och då man bara är helt frisk och mår bra med inga större moln på sin klarblåa himmel
Jo, för man bara skrattar och är glad och livet leker

Ibland så är det svårt att leva då man bara har tappat en del av kontrollen och ingenting längre flyter på
Och vart fan tog bollen bara vägen, nu då?
Och föresten
Har ni inte sett vilka mörka moln det bara är däruppe på himmelen just nu
Inte så speciellt kul

Ibland så är det lätt
Ibland så är det svårt
Ibland så skrattar man åt allt
Ibland så känner man sig bara ledsen och brister ut i gråt
Och när det händer så måste man bara kunna försöka att trösta sig själv
så gott det bara går
genom att torka bort en och annan liten tår på ens kinder
Ja, så sorgligt så

Ibland är det så lätt att leva
Ibland är det så svårt
Ja, jag vet inte om jag bara ska skratta eller falla ut i gråt…

Ken Cassel
6/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 17:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skrivet
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel