Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen blir alltmer multinationell, de stora bjässarna (Google, Facebook,Microsoft, Apple mfl ) tar över mer och mer av IT-utrymmet ! Vad vill de ? Ska de ta IT-makten och få inflytandet över VAD vi gör, VAD vi tänker osv.......


De Verkliga Diktatorerna ?!

De Verkliga Diktatorerna !

tränger in i porerna

ja, ända in i sporerna !

De leder vår vardag
styr våra intentioner

men INTE min dag
jag har än illussioner

Dock många andras
på Facebook

de ska inte klandras
de är "hooked"

sitter i klistret
tills de får visshet

men då försent
kanske
lite förment
av dem

att befria sig blir svårt
det blir jättehårt !

----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 18:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du låten "De verkliga terroristerna" med Nynningen?
2011-10-06

  Suzy med punkterna
Dagens sanning
2011-10-06

  aol
låter tufft
2011-10-06

  Larz Gustafsson VIP
FaceBook ska krossas!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska