En liknelse min kära gjorde i går kväll.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liknelse min kära gjorde i går kväll.




Vem Är Jag?

Rött hår

Blek hy

Hård yta

Söt

~ * ~

En Polkagris




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 317 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-06 19:01



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Fin enkel och god liten dikt. Tack för dina rader. :)
2011-10-11

    ej medlem längre
((-:

Ljuvligt underbart söt.

En evighetskaramell!

Applåd och bokmärkt naturligtvis.

En karamell jag ska spara och njuta av många gånger.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel