Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den självsäkra pannkakskocken!

När jag vänder på pannkakan i ett endaste nafs, så finns det ingen tvekan i min handling
Nä, inget tjafs
Inte heller när jag sen bara kastar upp den i luften och fångar upp den på tallriken i all hast
För det gäller ju att bara smida medan järnet är varmt
Så ingen tid att förlora
Inte om jag nu bara vill visa alla att jag är världens bästa pannkakskock med en helt underbar gloria
En som med sin självsäkerhet med pannkaksjärnet bara ger en och annan tittare
en smärre chock eller hjärtattack
Men så smälter ju också bara mina pannkakor i munnen på en
Ja, så ta en här och bara smaka vet jag
Varsågod!

Nå, vad tycker du?

Hmm
Yummie!

Ken Cassel
6/10-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel