Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är bara en fattig simpel man

som ibland bara drömmer sig bort, där han har en egen betjänt
och ett eget jättestort slott
Och kort och gott så är du bara välkommen att hälsa på honom om du vill
När du vill

Jo, för då så behöver du bara dra i det långa snöret utanför den så stora grinden
så kommer genast hans bästa kompis
(betjänten)
tassandes på tå
Och Hej på er alla, lär han bara säga när han öppnar dörren
Ja, och ni är så hjärtligt välkomna allihopa
Och vilket trevligt besök
Och jasså det är du som är Tor och det är du som är Freja

Här låt mig bara få ta hand om era jackor så länge, så att jag kan hänga upp dom på ett par galgar
Ja, sen är det bara för er att gå in i den så stora salen där borta och hälsa på han
som bara är en fattig simpel man
Och jag kan lova er att han bara lär bli glad över erat oväntade besök
för på den senaste tiden
så har han bara känt sig så otroligt ensam
Så otroligt ensam med sina drömmar
Ja, de som nu bara ömmar i sina sömmar….

Ken Cassel
6/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel