Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vilsekomna kollin

Som spillror av sina forna jag så ligger hon och han och bara sover
på tunnelbanan
då de åker fram och tillbaks, timma efter timma
dag efter dag
Och de är visst inga ungdomar längre
Nä, för av den så skitiga klädseln att döma så är de nog bara hemlösa och har inget eget hus eller tak
att bara kunna krypa in under
Ja, så de har väl heller ingenting att förlora längre, antar jag
Nä, för de verkar inte heller som de är till hundra procent av sina forna jag
Nä, utan mera åt hållet utslagen, nedbruten och svag
En kroppshållning som bara är helt slak
och hängig
Ja, så själv så är jag bara så otroligt glad över att jag inte är i någon av dessa personers trosor eller kalsonger
Nä, för det där livet skulle jag själv aldrig kunna klara av
Bara vara helt utslagen och hemlös
Nej tack!

Som vilsekomna kollin!

Ken Cassel
6/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel