Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens sista dans

Jag bjuder upp dig när diskjockeyn utropar kvällens sista dans
Och det tycks visst bara bli till en liten tryckare, av låten att döma
Jo, så jag bjuder upp dig eftersom jag tycker att du ser så ensam och söt ut
där du bara står för dig själv i ena hörnet
så tyst för dig själv
Ja, sådär söt och grann, som man bara kan bli
Ja, så jag måste bara få en liten chans, till en sista dans med dig
Så får jag lov?
Får jag lov att bara bjuda upp dig, du fagra dam, på kvällens sista dans
Ja, så snälla du!
Gör mig nu bara den äran för jag kommer inte att göra dig besviken
Så kom nu och bara släpp dig själv lite fri, för kan du inte höra vilken helt underbar melodi?

Och det var då som hon bara glatt men tyst räckte fram sin ena hand, då hon bara stod mig bi…

Ja, jag bjöd upp dig
Och jag blev så otroligt glad, när du bara svarade, Ja, till mig


Ken Cassel
6/10-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 21:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina rader
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel