Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ska jag berätta om livet


En dag ska jag skriva om hopp
En dag ska jag skriva om glädje, lycka och frihet
En dag ska jag skriva om kärlek
Kärlek som inte är påhittad, inbillad
Kärlek som är fri, inte sorgsen
Kärlek som inte är bunden till person och plats
utan till allt det som får mig att le

Någon gång ska jag flyga runt jorden
Någon gång ska jag stå, stadig av egen kraft
Någon gång ska jag ha modet att skratta
Skratta av glädje åt det fina
Skratta av styrka, mot det onda
Skratta helt naturligt av bara värme och utan spel
helt utan falskhet och andras gränser

Men den dagen, den gången
Den är inte idag, och förmodligen inte imorgon
Kanske kommer den aldrig att ske
Detta nog delvis beroende på synsätt
Men man kanske kan lära sig med tiden att se?
För en dag ska jag berätta om livet
Och då ska allt det här vara med




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts