Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSEN

måsen på taket

vid boet med ungarna

sin vita feta kropp

stolt majestätisk

vem av oss

lyfter först




Fri vers av Nahojland
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland