Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt namn var Dockan när jag var barn.....


Himlen är en glasbubbla

Dockan
kom hit

Dockan
är söt

Dockan
ligger i diket och är sjuk

Dockan
har ont

Dockan
är rädd för flygplanet
är det krig

Dockan
plockar blommor på graven

Dockan
ramlar av cykeln

Dockan
tror att himlen är en glasbubbla

Dockan
är stor nu


Dockan var jag




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-10-06 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP