Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack så mycket, kommer alltid i det andra stycket

då någon bara måste ha gjort någonting för en
eller gett en någonting
Och det förmodligen med ordet
Varsågod!

Ja, jag kom plötsligt bara att tänka på det
Varför vet jag inte?
I vilket fall som helst
Håll till godo!

Ken Cassel
6/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel