Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre veta än leta även om de kan göra ont



Kram
Och hej
Sen såg jag ej mer
Röken av, dej…

Troligen aldrig mer
Troligen inte
Troligen inte alls nån gång
Men va falls…..


Det är trots allt bättre att inse att
En lögnaktig människa är det
Innan man anförtror denna nåt mer
Än kanske, att vakta en tom väska
En tom pung….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-10-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO