Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev det en dag med lite extra sorg


Höstens slag


Idag slog hösten till på allvar, på allvarligt vis
Idag, så dog en del av mej
Vet inte om den delen inte dög
Eller om jag inte dög
Men orden sög
Musten ur….

Orden sög ur alla vinklar
Och vrår
Men det finns saker man inte förstår
När man älskar
Och saker man inte få
När man är, fylld av sviken kärlek




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO