Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Larmrapporterna har nu, t o m ,nått till "högsta Hönsen" , dvs Socialstyrelsen !


PsychoPsykiatrin !

PsychoPsykiatrin

där får du lida pin

ett näste för Hin

med sitt onda grin



Här är hopplösheten
cementerad

ej längre
kamouflerad

man blir än mer
frustrerad !



Vandrande vålnader

fyller Psykakuterna

"Stesolidvållande"

SÅ är statuterna !



Vaknat har Socialstyrelsen

men, VAD görs det se´n ?

kan den tydliga kritiken

förändra sjukvårdspolitiken ?



Vi får vänta och se´n vi ser

vad gör det om det DÖR än fler ?

känner ju ett offer för detta

vill nu fart på detta sätta !

Om vi MÅNGA är som ryar

kanhända nå´n däruppe tyar !


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 00:59



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
.. efter ett år och åtta månaders neuroleptika och litium ... så uppskattar jag högt Kamomillte och klara tankar... rek. gärna elbehandling <3
2011-10-12

  Mats Henricson
menade antidepressiva......
2011-10-07

  Mats Henricson
Till Pg : Det tror jag inte på ! Vare sig det är uppåttjack eller nedåttjack så är de ofta tillvänjande och rena knarket, vår psykvård är proppad av pillertrillande zombies som proppat och proppar i sig mängder med antidepessiva piller !
2011-10-07

  poetryGirl
Det finns bra medicin mot depressioner
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att söka upp dem.
Andevård är bästa själavård.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska