Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bär mig som ett sigill vid ditt hjärta, som ett sigill vid din arm." -Höga v 8:6 (Du skrev en sång till mig, så jag skrev en dikt till dig. I hemlighet såklart.)


Glöm mig inte

Du sjöng till mig
med den vackraste röst
att "utan dig så finns jag ej"

och jag vilade mitt huvud mot ditt bröst

När jag tyckte att alla var dårar
och jag hatade allting i livet

Så torkade du mina tårar
som om det var givet

att du alltid skulle finnas där
som min allra bästa vän

Och tro mig min älskade när

jag säger att jag tror det är så än

För varje gång du ler
smälter isen runt mitt hjärta
och liksom löven faller ner
förlorar ångesten sin svärta

Jag vet att du står bredvid mig
att du vaktar min rygg
och jag kommer aldrig att glömma dig
för med dig känner jag mig trygg

Och för varje steg du tar
ut i vida världen
Glöm mig inte kvar

jag följer dig på vägen

Tusen mil eller tio steg
Det spelar ingen roll vartän det bär
Jag tänker inte vara feg

Jag tänker vara med dig där




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 01:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Immanuel betyder "Gud med oss". Och om Gud är för oss, vem kan då vara mot oss?
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz