Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en fin dag...idag...?


Vill du....?


Ser du
Så vet du
Allt

Jag vet
Vad jag vill
Och jag vill

Dig

Så du
Min vackraste vän

Säg mig
Att du vill

Mig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord förtrollar...så få men säger så mycket.
2011-10-07

  wildah
Din vackraste vän måste bara läsa här :-)
2011-10-07

  ellenheiman
åh, gilla!
2011-10-07

  HelenaW
Fin! Man känner din längtan..
Hoppas den slår in.. :)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT