Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som tar sig igenom mörkret får ett ljus som består om inte bitterheten intagit en plats i människans hjärta....


När mörkret byttes ut mot ljuset...

Man uppskattar ljuset mer om man varit
i ett kompakt mörker, så är det och det är naturligt..

Det många brottas med är en besvikelse som till
slut skapar en bitterhet...
Men man kan alltid komma loss och få upp ögonen
för att se det som verkligen är gott...

Vad är det goda då? För mig är det att ha funnit nåd
och kärlek från Gud, att han aldrig stötte bort mig
när jag vandrade i mörkret utan tålmodigt ledde Han
mig till Hans famn och förlät mig...

Villkorslös kärlek är något jag tror alla längtar efter
har man inte fått möta den kärleken kan det leda till
bitterhet och man retar sig på andra som fått den gåvan.

Min bön är att du ska finna den kärleken..
Den finns för dig..




Fri vers av marie-helene
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2011-10-08

  Seglaren
"Vad är det goda då?
FÖR MIG är det att ha funnit nåd och kärlek från Gud, att han aldrig stötte bort MIG"

Det är en sak som gör ditt budskap gott.
Så här skulle någon annan skrivit:

"Vad är det goda då?
DET är att finna nåd och kärlek från Gud, att han aldrig stöter bort DIG"

Ett vittnesbörd ska vara personligt. Ska inte appliceras på läsaren. Var och talar för sig. Inte för någon annan.
2011-10-07

  Vici
Trösterika rader med viktigt budskap.
Tack!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene