Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Face booked


Facebook
Face looks good
Ok allright
Don’t need a fight

But the rest
Isn’t the best
When I test
Love your face that night

And all
Love all over
When it slide away its
All evil inside




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-10-12 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO