Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ministrarna

Sluta röka och håll dig sund. Tycker herr Hägglund.

Är du sjuk eller fattig är det din egen sorg. Tycker herr Borg.

Jobb för alla är bara en dröm. Tycker fru Engström.

Japanerna spelar oss ett spratt. MERA KÄRNKRAFT!!! Tycker fru Hatt.

Blanda gärna svarta och vita, men endast efter behag. Tycker herr Ullenhag.

Skit i dem som har det sämst ställt. Tycker herr Reinfeldt



Frihet och arbete till alla, annars står världen still. Tyckte Joe Hill




Fri vers av små tankar
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 19:43



Bookmark and Share


  LassO
det ska vi fira och yra, sa de med sina folkbetalda vanor dyra
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar