Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån noll sju Lite Science fiktion Hi Hi


Är det någon här som bara har sett till stjärnriddarna?

Jo, jag såg de för en liten stund sen, svarar en
Jag såg att de bara klev ombord på sin nya specialbyggda raket och begav sig ut emot dom yttre planeterna
Och det för att bara leta reda på, och ta itu med den så onda och galna magikern Kim!
Ja, han som nu kan trolla bort det mesta, bara genom att säga
Sim-sala-bim!
En riktigt ful typ, med andra ord
Ja, samma man som nu också bara har bestämt sig för att attackera och erövra hela planeten Jorden
Så nu har stjärnriddarna bara åkt ut i rymden för att utmana honom
Ja, om de nu bara kan hitta honom
Bara ta honom på orden
Så om du nu bara har någonting viktigt som du vill framföra så står komradion på ett av dom där
så avlånga borden där borta
Ja, varsågod!
Och om du sen bara har någonting att komma med som kan hjälpa stjärnriddarna
att stoppa den så onda och galna magikern Kim
så kommer vi alla bara att bli tacksamma
Jo, för då så kommer du säkert att för alltid bara bli ihågkommen som en av dom största hjältarna igenom tiderna
En riktig legend
Och det säkert med smeknamnet
Den iskalla mannen ifrån Norden!

Okej!
Jag ska se vad jag bara kan komma på för att hjälpa oss alla
Fin
Ja, där tog det SLUT


Ken Cassel
7/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-07 20:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och fängslande skrivet
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Härligt
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Härligt Ken..
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel