Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara se..inte höra inte röra...inte igår...


Jag såg dej igår...


Jag såg dej igår
På avstånd
Inte nära
Vid det vita
Vid det kalla

Jag såg dej igår
Du var
Lika vacker som alltid

Jag såg dej igår
Och mina ögon
Har inte slutat glittra

Än...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-08 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med mjukhet och värme fångar du mina ögon och jag vill läsa detta om och om igen.
2011-10-08

  Jakob Drakros
Du fångade det jag är rädd för...
Stannar hemma :-/
Bra skriven.
2011-10-08

  Ninananonia VIP
Vackert är att se...
2011-10-08

  Maiah VIP
Härligt beskriven stund...känner spänningen i luften...och glittret som smittar
2011-10-08

  wildah
Jag håller med föregående! Dina ögon glittrar, så vackert!
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
så vackert ..mina ögon har inte slutat glittra än
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT