Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttydare!

Det bästa med oss människor är
att vi ser mer än alla andra levande här
vi ser vad, som bakom och inuti är
vad verkligheten med sig bär
och tar inte bara till oss talarens vokabulär!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt