Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt olik mina tidigare års texter, men mitt liv är annorlunda, jag lever nu.


Tjugotvå

Hemmafru i en spökande herrgård
Smärtan i kroppen släpandes som en extra skugga
Tjugoett års bergodalbana
Ett lugn
Ett äkta leende
Lycklig
Funnit kärlekens prins
Idag har en Anonym Ängel levt i tjugotvå år




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-16 22:25



Bookmark and Share


  Svante
Har den äran och grattis i efterskott!

Intressant text. Varken odelat positiv eller negativ, den får en att tänka till lite.
2011-10-21

    ej medlem längre
Grattis, du underbara Ängel.

Hipp Hipp Hurra!

På Din Födelsedag.

Må den bli så underbar som vi alla önskar.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel