Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom är lika som bär, på sånär

som en liten skönhetsfläck som den ena har på den ena kinden
Så det är bara dom som känner dem, som kan se skillnad på dom, nu när de bara kommer här gåendes
tillsammans igenom den så vackra linden
Och båda är de minst lika vackra som högfärdiga
Och minst lika bortskämda som vulgära
Nä, för de skäms inte för att bara visa upp sina tjusiga ändor
Skinkor till stjärtar, som är lika smärta och smidiga som sländor
Så på en skala ett till fem, så är de nog nästan bara ett par femmor

Att konkurrera är deras motto
Ja, för det har de nästan alltid bara gjort emot varandra
För trots att dom har olika smak, så vill de ändå bara ha samma sak
En vacker kille med mycket pengar på fickan
En vacker kille med mycket pengar för att bara skämma bort den lilla
så söta och rara flickan
Ja, någon av dom två tvillingarna då förstås!
Men måtte dom nu bara kunna hålla sams med varandra igenom livet
och aldrig börja att slåss
För de är ju trots allt ett par tvillingar som bara behöver titta på varann
för att åt varann
bara börja skratta gott…

Dom är lika som bär, på sånär i tvillingarnas tecken….

Ken Cassel
9/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel