Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan den blir det som klingande cymbaler...


Kärlekens lov!

Från hjärta till hjärta viskar du orden som ingen sagt,orden
som dem allra flesta längtat efter att få höra.

Klingande cymbaler av ord från den heliga skrift låter metalliskt.
Människan stöts bort och känner ingen nåd, orden kan vara rätt men
om inte kärleken bor i hjärtat så sker inte det som borde ske.

Men när du viskar orden till deras hjärtan stannar dem upp, för dina ord
är fulla av nåd och fyllda av barmhärtighet som förvandlar människan
inifrån och ut.

Du viskar: Får jag lov?





Fri vers av marie-helene
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-09 17:40



Bookmark and Share


  Junitvillingen
På de frågan finns bara ett svar. Den dansen tackar jag tveklöst ja till:-)
2011-10-14

  Anna*
Jaaaaaaaaa, det är ett erbjudande på guldfat och vi väljer själva om vi säger ja då han bjuder upp till dans! Strålande beskrivet!
2011-10-10

  Vici
Så fruktansvärt viktigt.

Och vackert.
2011-10-09

  Bibbi VIP
Exakt och oändligt viktigt.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene