Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avfall från vattenfall



Vattenfall
Verkar ha sitt värsta avfall
I företagsledningen

De kan inte ens fixa el så det räcker
Eller också är fräckheten så abnorm
Så man spelar med hela välfärden i landet
Och faktiskt människors överlevnad

Men ändå spelar på det….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föll av från Vattenfall i slutet på 80-talet när jag slutade arbeta där.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO