Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshjärtan..........

 

 

De slår i samma takt

Finns samma rytm

oavsett plats ...tid ....rum

De bara slår

Innerligt

Förväntansfulla

Varma och ombonade i en förtröstan

om att de kommit hem

Hem till en lugn fin hamn

 

Där klämtar klockan

Hemringningen för hjärtan i brand

De slår för kärleken

För vänskapen

Livet ..

Rätten att få leva , älska och vara

Vara den som det var ämnat för oss att bli

 

Kärlekshjärtan onåbara för svarta tankar

Rosa är muren som är spunnet runt omkring

Likt spindelväv av rosa glitter vandrar beskyddet runt om

 

För att bevara och beskydda kärleken är stort

Större än vi tror

Större än vi

 

I oändlighetens makalösa magi

står kärleken på tronens topp

I den grönskan där frodas kärleken så stor

 

Där finns du

Där finns jag

Alla med ett hjärta har sin plats

För kärleken ...för livet....

För vi Kärleksdansen vidare

Över land ...över hav.....

 

I oändlighetens tecken ........för evigt

Kärlekshjärtans lågor

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 19:42



Bookmark and Share


  anita VIP
Så fin skriven.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira