Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det tyst


 

Han säger inget
och hon har tappat orden
- stum är kärleken

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-01-11 06:54



Bookmark and Share


    john-erik
Hej,

gillar denna. Ord är allt som oftast överflödiga. Verkligen konkret och bra.
tack
2006-01-21

  Daniel_78 VIP
för mig är det en sårande text,
texten kan verka både som
kärlek eller sorg
men rubriken säger annat
2006-01-12

  Smultris
detta gör riktigt ont att läsa... vet ej om den är menad i positiv bemärkelse... Men ont gör det..

Den är otroligt bra.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H