Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vanliga och de andra...

Socialdemokratiskapartiets ekonomiske-
rådgivare han står på Juholts sida tar honom
i försvar med orden att alla kan vi göra misstag
alla kan vi göra fel...

WHAT! Är han inte heller insatt i vad, som pågår?
En till, som inte är lämplig för sin post eller...

Om en vanlig medborgare hade handlat så, som Juholt
gjort bara ett år utan att meddela att saker och ting
hade ändrats. Då skulle den personen ansetts skyldig
till bedrägeri för att ha lämnat oriktiga uppgifter. Det
hade sannolikt slutat med böter och den oaktsamme
hade troligen fått betala igen hela den tillskansade
summan direkt.







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så är det alltid. Det är skillnad på folk och folk!

"Om en vanlig medborgare hade handlat så, som Juholt
gjort bara ett år utan att meddela att saker och ting
hade ändrats. Då skulle den personen ansetts skyldig
till bedrägeri för att ha lämnat oriktiga uppgifter.

Det hade sannolikt slutat med böter och den oaktsamme
hade troligen fått betala igen hela den tillskansade
summan direkt."


Applåder!
2011-10-10

  Eva Langrath VIP
Bra rutet, för så hade det gått.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt