Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På tal om fördomar


Som Man kan jag prutta

och rapa i nästan vilket sällskap som helst utan att direkt behöva skämmas över det
För jag är ju en Man
Ja, jag bara skrattar lite åt det hela och låter det sen bara helt bero

Men som Kvinna så måste Man ju bara uppföra sig
Jo, för annars så verkar Man ju bara vara riktigt ofin
Ja, jag lovar
Det är helt sant
För en sådan ofin Kvinna vill ju nästan ingen Man bara ha
Ha med sig vid sin sida varenda dag…

Ken Cassel
9/110-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 21:53



Bookmark and Share


  Kinna
"fjärta högt i egen stuga, ibland är jag beredd att tveklöst tro på kapitalismen" Eva Kilpi
2011-10-09

  zallander
Ja men dom tar igen på gungorna vad dom förlorar på karusellen
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel