Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När något är ödesbestämt

så har man inte mycket tid att blinka på
För när ödet bara griper tag i en, så vet man ju aldrig riktigt hur det bara kommer att sluta eller gå
För med sina konsekvenser av det hela, så kan det bli riktigt jobbigt så
För är man inte tillräckligt med på noterna, när någonting händer, och inte är tillräckligt uppmärksam, när det väl bara händer
så är det bara ett litet sorgset Hej då! som gäller
Hej då, mina vänner!
Sköt om er alla nu och ha det så bra
Och försök nu att bara minnas mig, för den som bara var jag...

Ken Cassel
9/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel