Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska

någonstanns måste sorgen

få mynna ut

besvikelsen ta sin plats

för att återfå balansen

någonstans bekänna färg

för att inte hämdgirigheten

ska ta över

och bryta sig lös ur hemliga käftar

någonstanns måste sorgen

få göra sig hörd

du är inte längre mitt hjärtas käraste vän

 

 

det var en illussion bland många

ändå känns det som aska

när jag uttalar ditt namn

 

 drömmen var sann

trots att den tog sin näring

ur det förflutnas dimmor

 

 




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 23:14



Bookmark and Share


  Anna*
Fantastiskt text med ett suveränt slut! Applåderar
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell