Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dokumentärt


I väntan på hissen


- Du är lik din son, säger jag till grannen som inte brukar säga så mycket. Talar mest i mobilen...
- Vem talar du med, undrar han.
- Pratar du med någon annan, undrar jag.

Han avger ett bullrande skratt.
- Får hoppas att sonens inre inte är som mitt
för då får han jobbiga tonår...

Vi åkte upp med hissen. Minns inte att vi sade någonting mer.




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-16 08:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Sådana dokument samlar jag på. Visst kan de vara bra att ha.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP