Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kanske inte den bästa text jag skrivit...men... :- )


För din skull...

Att glädjas
För en vän
För någon särskild
Är så mer värt
Än glädje
För egen skull

När någon
Man gillar
Är glad
Är livet bra

Och just nu
Är jag glad

För en väns skull...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-10 09:46



Bookmark and Share


    Sylwia
=)
2011-10-12

  Linda CH VIP
Underbar känsla du förmedlar! Delad glädje är ju dubbel glädje....
2011-10-12

  M_Franke
Glädje på hög nivå, vackert skrivet
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
så bra...
2011-10-10

  Ninananonia VIP
:) Härligt..
2011-10-10

  sangel
Du sprider glädje idag som ger tillförsikt inför resten av dagen
2011-10-10

  wildah
Vackert, om alla vore så!
2011-10-10

  Anna*
Fridfullt och vackert! Så glad jag blir för din skull! =0)
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT