Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brist på tänkande och naturligtvis en avdankad politiker som "chef" naturligtvis, de som snackar om "sin kompetens" men det visar sej igen! Nu börjar han rabbla om det som alla förstod när man stängde 4 reaktorer på en gång


Bristen för el är bristen på int-el-lekt


Nu har klantaschlen lyckats skapa risk
För elbrist med
Elbrist!!!!!!

Och vem är det som gynnas av det
Och vad ska de mer hitta på
De djävlarna….

Allt för att snika åt sej
Mer och mer
Och i spåren efter Maud så….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO