Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd drivved

Allt är potential före handlingen tar vid.

Innan soluppgång & trupper rycker fram

mot verklighetens stränder.

Nu bryter hjärtats röda floder sönder

lögnerna om alltings åtskilldhet.

Förbi färdas hoppet likt drivved

Historierna rör sig vidare

Mot andra städer.




Fri vers (Prosapoesi) av Robert Halvarsson
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson